HEJ KOMPISAR!!

min data e krupp så det blir inte så mycket action.
en kul grej är att när jag var på happy nation så tog nån snubbe kort på mig och la in i sin facebook, där han döpte mig till "cute straight gay guy". så frånochmednu vill jag bli kallad för cute straight gay guy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

igår va ja på ace de va kul, de va en snubbe som ville spöa joakim och han försökte kissa på mig å johan, kul.

stay black muthasuckazz!! // cute straight gay guy

DAGENS KIDS

Min dator är fan jävligt förbannad på mig. Den är elak. Den ska få smaka på medicin (och nej, jag tänker inte våldta den eller piska den..tyckte att det lät som jag tänkte göra det bara).

Jag och nåra kompisar snackade om ett tämligen intressant ämne idag på psykologilektionen. Det var en som satt vi bordet som går en liknande sexualkunskapskurs, som berättade lite om några artiklar dom hade läst. Dels var det om en fyraåring som onanerade mot soffarmstödet, alltså helt galet mycket. Och grejen var inte bara den att den tjejen inte gjorde det hemma, utan kunde även göra det hos andra. Eftersom hon såg det som vilken annan grej. Ganska roligt när man är bortbjuden på finmiddag, och ba fyraåringen..men nej. Fyfan. Herre alltså. Men ändå rätt ballt, för hon ser väl det som vilken annan grej som helst. Äckligt. Men lite ballt.

En annan sak som var rolig, var att det var ett gäng sexåriga killar som brukade spela hockeyspel. Som vilka andra kids som helst. Förutom att vinnaren skulle få ett avsug av alla andra. Sen var den ena killens kommentar "jag brukar försöka vinna, för jag gillar inte lukten av kiss på min kompis snopp". Seriöst, det var bland det roligaste jag har hört! Liksom principen.

Praktikanten!

COMPUTERS FOOLZ US

Jag måste bara meddela att viktors dator är trasig och min håller på att krasha big time så det är därför det eventuellt kommer bli lite lugnt på bloggen ett tag! Det suger som fan...man blir ju helt handikappad, men stay tuned mafakkz. Peace.

Springpojken.

`THEY` SCHOOLS

Alltså jag tror att jag har nazist-lärare. Rena rama jävla SS-soldater. Ha i åtanke att detta också bara är två exempel av oändligheten.

Exempel nummer ett: Igår fick jag en sån här påminnelse från skolbiblioteket om att jag har en bok som jag inte lämnat in och sånna påminnelser går liksom genom våra mentorer. Så igår när jag fick den sa min mantor ungefär så här "Ja, jag förväntade mig inte riktigt något sånt här av dig". Nä. Förlåt. Hon ser föresten ut som Fläsk-Doris i Torkel i Knipa. Därför kallar vi henne det.

Exempel nummer två: Idag fick jag tillbaka ett kursprov i engelska B, som vår engelskalärare gav oss på lektionen. När hon gav mitt sa hon framför alla "Du börjar bli riktigt ringrostig". Innan jag ens fått se provet! Jag hatar engelska, jag har verkligen inget sinne för språk. Jag skulle nästan ha varit nöjd över mitt G om hon inte hade kört över mig. Hon svettas ganska mycket och går därför under sitt alias Klimakterie-Kerstin.

Sedan har min mentor mage (i och för sig har hon ju stor mage) att fråga hur jag kan ställa så höga krav på mig själv? Ja, det undrar fan jag också. Usch och fy!

Praktikanten.


SUR

näe asså nu har droppen droppat!!! jag sitter i mitt rum å softar käkar gojävla crunchy sen oppnar gubben dorren, sen blir han chockad när han ser mig, oj du va så tyst eller nåt sånt slänger han ur sig, sen stänger han dorren och går.
VAD TÄNKTE HAN GORA?
TÄNKTE HAN GÅ IN I MITT RUM?
DET HÄR ÄR INTE BRA. MÅSTE BORJA BYGGA FÄLLOR ELLER NÅT
HAR NI TIPS?????

det är fan mitt rum, dom blunda när dom går forbi min dorr

ROBBIE SPENCER
BRIANCIAGA


i totally adore this piece, its faaaaaaaantastic! så roligt plagg

ANTON

image5
det här är anton i frankrike, anton är assoft.

RAD HOURANI FW0809


KALLE

image1image2image3image4

05:36

*vaknar*
någon har tydligen fått for sig att ha magsjuka eller något så spy klockan halv 6 var ju då en superb idé *sur*
jag tänkte att ipod får hjälpa så frederic chopin pluggas in i mina oron men volymen måste vara så hog for att dränka spyljudet så jag kan ändå inte somna. livin la vida thug life

FANTASTISKT IGEN

kolla vad roligt:
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_860105.svd

FANTASTISKT

jag kan inte sluta fascineras av att jag åkte från solna station till sundbyberg station med buss, haha, från en tågstation till en annan.. fast med buss! så otroligt. modern tid är allt bra lustig. tågstationer liksom! det kan jag leva på länge.

idag när jag gick ut från posten så kom en kvinna fram till mig och frågade efter någon gata jag inte visste var den låg, just efter hon hade frågat så poppade ipoden igång SHUT UP, YOU TALK TO MUCH! med run dmc, vilken fantastisk timing va, helkul!!!!

ok till något mer viktigt, GUESS WHOS BACK!:
melinda wrede har borjat igen, otroligt va!

http://www.myspace.com/melindawrede

jag vill tacka min personliga celebrityhunterupdateman som håller koll på sånt här åt mig! tack daniel

SORG

torkel säger:
okay, nu ska vi äta pannkakor hos jacke

jag saknar mitt liv i göteborg

MICHEL POLNAREFF


THUG LIFE

dom jag bor med har så fasansfullt dåliga låtar som ringsignaler.
igår var det bråk och skrik.
den ena spyr lite då och då, tänk om han smittar mig med magsjuka! den jäveln.
diskar gör dom aldrig heller, fast dom äter ju bara färdigmat, men när dom väl använder typ porslin så lämnar dom det bara.
jag skulle kunna fortsätta med hemskheter om dom, men det får ni en annan gång!!!!!!

jag måste göra nåt.
vill du ha mig som din inneboende?

RYAN MCGINLEY: KATEIF IN DOUBT, WINK, PEACE AND POUT!

Bilden ?http://www.i-dmagazine.com/graphics/gemmalily5.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.

RSS 2.0