STRAIGHT OUTTA FARSTA-KAKAN
ännu ett recept ur cashboys egna thugged out kokbok, först ut var soup á la cashboys och nu serverar vi en straight outta farsta-kaka!!!!!
hood-rulltårtebotten:
1 ägg, valfri mängd socker, vispa med ägg, valfri mängd mjöl kakao och bakpulver som man vevar ner i vispet, kleta i lite sirap i slutet sen i ugnen typ 5 minuter, ta ut när den är lite floffig och go.
creme de la creme de la farsta:
smör, florsocker, socker och yoghurtglass och sylt. vispa runt, ta inte för mycket smör bara.
all good all bran lager:
en näve allbran, asmycket socker, vetemjöl och rapsolja in i ugnen i cirka 5 min, fett mycket bakpulver också
garnera med:
yoghurtglassen och banan, vindruvor kan även tilläggas
zippa på:
ett glas vin, alternativt ett glas saft
lyssna på:
forever changes med love
MOT OÄNDIGHETEN!!! OCH VIDAREEE:
hood-rulltårtebotten:
1 ägg, valfri mängd socker, vispa med ägg, valfri mängd mjöl kakao och bakpulver som man vevar ner i vispet, kleta i lite sirap i slutet sen i ugnen typ 5 minuter, ta ut när den är lite floffig och go.
creme de la creme de la farsta:
smör, florsocker, socker och yoghurtglass och sylt. vispa runt, ta inte för mycket smör bara.
all good all bran lager:
en näve allbran, asmycket socker, vetemjöl och rapsolja in i ugnen i cirka 5 min, fett mycket bakpulver också
garnera med:
yoghurtglassen och banan, vindruvor kan även tilläggas
zippa på:
ett glas vin, alternativt ett glas saft
lyssna på:
forever changes med love
MOT OÄNDIGHETEN!!! OCH VIDAREEE:
farsta city-släckerz
Anonym
guuuuud vad vackert! *DÖR PÅ EN PALL*
miss chanel in flanell
asså det har varit för lite sug-blickar på sistone i den här bloggen. skärpning!
Albin
Vad glad jag blir när ni lyssnar på forever changes, galet bra album!
Anonym