08-09-30 16:19


08-09-30 15:36


w ow
wo w

08-09-30 14:07

alltså!! nya gareth pugh, margiela och undercover!!!!!!!!!!! shit vad bra!! *älskar fashion!!!*

08-09-30 12:02


så jävla purt

08-09-30 10:26


väldigt fint med alla mattor sådär tycker jag

08-09-30 10:26


JAG BOR INTE
I NÄRKE
MEN NI KAN FÅ GISSA
VILKET MÄRKE
DESSA RYGGSÄCKAR HAR
DOM SKULLE SITTA BRA
PÅ MIN FAR

08-09-30 10:15


ååååh undercoveerr!!!!!!!!!!!!!!!!!! *TOKÄLSKAR!!!!!!!!!*

08-09-30 09:40

min och mammas hautiga mailkonversation

Viktor Mattsson till cecilia.mattsson


har jag fått någon avi hem till umeå?
skriv ett mail när jag har fått det, 2 st ska jag få

cecilia.mattsson till mig


vad väntar du ska komma?
Det har inte kommit något ännu

Viktor Mattsson till cecilia.mattsson

zk00r


cecilia.mattsson till mig


ok nu åker jag till frissan
bye bye


Viktor Mattsson till cecilia.mattsson

toppen
stay black


cecilia.mattsson till mig

coool08-09-30 09:08

det allra värstaste jag vet:

- att vara ifrån amanda
- när skjortärmarna sticker ut för långt under plagget man har över, typ kavajen


08-09-29 15:27


ungefär såhär är vi på jobbet, som en enda söt familj där alla får vara med.
he he he skoja :P hehe

08-09-29 09:30


yeah

08-09-29 08:42


08-09-28 10:33

oj igår drömde jag två riktigt läckra drömmar.

en var en jättejättebra dröm och den andra var en skitläskig mardröm

DRÖM 1

jag var i umeå och vaknade för att gå till skolan!! grundskolan, så himla fint åå. skulle gå i högstadiet. jag tog väldigt god tid på mig och valde ut kläder väldigt noga. jag tror att jag drömde om två morgonar och inga dagar, ganska knäppt. för ja valde kläder två gånger. kommer inte riktigt ihåg vad jag valde. iallafall ja det blev ju ingen skola på morgon nummer ett för jag vet inte varför, ett hopp i drömmen eller nåt. och på morgon nummer två så missade jag första lektionen för jag tog så god tid på mig på morgonen och så såg jag på schemat att nästa lektion var typ klockan 15!! så jävla hemskt det var. där dog den fasansfulla lurdrömmen!


DRÖM 2

dröm två var också i umeå och jag tror att det var folk jag kände där och folk jag inte kände så bra. jag träffade människorna på någon parkeringsplats sen gick vi hem till någon i någons lägenhet. iallafall så ser jag mina armar är helt blåsiga typ, iallafall höger överarm så jag ba shit kolla christian, men man ser typ nget för det är mörker så jag går in på toaletten! SÅ SERJ AG ATT DET ÄR BLÅSOR PÅ HELA ARMARNA OCH EN JÄTTESTOR PÅ MIN ARM, eller i början är dom inte så stora MEN DO MBLIR STÖRRE OCH STÖRRE Å SEN SERJ AG PÅ BENEN Å MAGEN Å ÖVERALLT JAG BA SHIIIT ÅÅÅ ÅÅ börjar gråta jättemycket sen jag ba vad händer ska dom växa å växa å en var skitstor på vänster arm så den blev så stor så den gick sönder å de flög BLOD ÖÖVERALLT jag börjar gråta hur mycket som helst för jag får panik å ba RING MIN MAMMA RING MIN MAMMA så lyckas jag göra det men det är så jävla dålig teckning så man hör iingenting å de gör mig ännu mer panikslagen. så börjar ja typ trycka på nåra blåsor så de kommer blod men panikar i allt. helt plötsligt kommer det in nån jävla shonne med en spruta i mnnen å en i handen å börjar hetstrycka in den ivarenda jävla blåsa å jag ba blir sur på han å panik å gråter sen vakna jag. då va klockan typ 03 haha


08-09-26 23:18

bert du har en vecka på dig att springa!

här är min otroligt haute couturiga tatuering som alla ni tusentals fans har frågat om!
OBS OBS OBS!! DET HÄR ÄR DOM FULASTE KALSONGERNA JAG HAR OCH JAG SKÄMS SÅ MYCKET, VET INTE VAD JAG TÄNKTE NÄR JAG TOG BILDEN. JAG KÖPTE DOM BARA FÖR ATT DOM VAR MED I ETT 3PACK PÅ HM SOM JAG PANIKKÖPTE EN GÅNG NÄR JAG GLÖMT PACKA KALSONGER!!!!!!!!!!!

08-09-26 17:31

leandro pinto, this one is for you


en liten hyllningsdans jag gjorde till leo förut

08-09-26 13:27


mo' richie

08-09-26 13:23


nu har jag laddat upp den här bilden i inlägget och jag ångrar mig. men jag orkar inte ta bort bilder från arkivet så jag publicerar det ändå. är det någon som tycker något?

08-09-26 12:17


08-09-26 12:02


wow

08-09-26 11:33


08-09-26 11:10


hey ricky ricky du e helt okej hej ricky

08-09-26 11:02


08-09-26 10:54


*issey*

08-09-26 09:57


så hiiimla fina!!!
*cloak*

08-09-26 09:09

alltså! allihopa!!
skriv brev till kanal5 eller något!
FÖR JAG KOM PÅ VÄRLDENS BÄSTA DOKUSÅPA IDÉ.
jag satt och pratade om big brother med en på jobbet så blev jag träffade av denna snilleblixt!

det är som big brother, fast en person är heroinmissbrukare som inte går att rösta ut!
och dom får ju pengar för alla uppdrag, och det ska gå att köpa heroin för att pleasa junkien men det ska vara så jävla dyrt så dom knappt har råd med mat! haha så himla smart! och ingen får veta att det inte går att rösta ut el_junkie!

tiptop

08-09-26 08:20


08-09-25 12:08

hej alla

jag kom till stockholm med en månadslön från ica maxi och en tredjedels månadslön från mcdonalds i slutet på januari.
jag hade fått hyra ett jättedyrt rum vid solnas pendeltågsstation. min första dag i stockholm skulle bibi och johanna möta mig på stationen, typ klockan 7 på en söndag. jag ringde bibi å ba asså viktor jag gick och la mig för en halvtimme sedan och johanna svarade inte för att hon hade lyckats kamma hem en amerikan och sov på hotell. så jag fick ta all min packning (alltså jättemycket saker, jag flyttade ju) själv och jag var jättevilsen, hittade absolut ingenting och var sjukt vilsen på t-centralen. ja iallafall. jag kom fram, fick se hemmet. den tjocka äckelbiten sov i vardagsrummet, hans morsas kille sov i ett rum och det sista rummet var till mig. det såg ändå ok ut. men det visade sig att han diskade ungefär 2 gånger under min 2 eller 3 månaders vistelse där, ingen dammsugare ägde han och mitt rum blev översvämmat av saker för jag fick min packning från göteborg. jag brukade trotsa att det var ett så vidrigt hem genom att röka inne i smyg. fick inte stanna första dagen eftersom hans mamma sov i rummmet jag hyrde. så jag vandrade runt kall och trött som en pinne och ba tja! till typ klockan 15. whatever sjut tråkig historia.
jag vill bara skriva nånting. jag fortsätter med the story of my life - STHLM VERZION.

jag var bara semi-arbetslös i början, eller nästan inte ens det. jag jobbade som assitent åt johan aka so last season och ännu mer assistent åt honom på kid of tomorrow och det var jättekul, vi tittade på modevisningar, jobbade och ställde ut på +46. gick på på en massa fina fester, betalade så klart aaaldrig inträde någonstans (lol!!!!! så klart!!) och livet var allmänt lätt. men mitt arbete med johan fadeade och våran relation också så tillslut blev jag helt arbetslös.

jag fick jobb på MILJÖTEAMET som lokalvårdare på polishuset/rådhuset, trodde jag iallafall. jag trodde jag skulle bli städare men det visade sig att jag skulle ansvara för kaffemaskinerna, och dammsuga en våning och stå i tvättstugan. det var ju iallafall jättemycket bättre än att städa. helt soft, och jättemycket tid över, ibland fick man sig tillochmed en tupplur i förrådet. jobbade 06-11 och tjänade inte så mycket pengar. någon gång genom min arbetslöshet var det kris, jag fick annordna ett event på facebook för att få mat, men allt jag fick var en pringleburk av joakim. jag gick ner 5 kg den månaden. fortsatte leva typ samma liv på fritiden fast med joakim och hans cliques istället. det var kul. det tog slut.

jag hade flyttat in med johanna i enskede, vi delar på en stor etta som är jättebillig. livet började bli bättre. richard skrev på facebook, vi kände knappt varandra men nu är vi tighta som tigrar (varför säger man tight like a tiger? sjukt knäppt, eller?), han hade sett att jag var fattig så han frågade om jag behövde jobb. så jag slutade som städare och började jobba på kontor på stockholm gas, ibland får jag tillochmed dela ut brev. jättebra, mycket mer pengar, heltid och bara sitta på sin rumpa hela dagarna!!!!!!! *tack rirre!!!!!* joakim byttes ut mot dennis. vi hängde hela tiden, dennis bodde hos mig. vi hade mycket för oss. slutade helt hänga på fashionfester och började istlälet handla mat, göra pizza, göra sönder kläder och ha festivalhelger hemma hos mig. mer äventyr.

sen träffade jag amanda, vi hade aldrig träffats. vi gick till vitabergsparken och drack folköl ur sugrör (eller var det dag två?). amanda provade kläder och tappade bort kläder! *HAhaHa* och det slutade med att träffen varade i typ 3 dagar. vi gick på statoil på natten någon gång vid 5, köpte folköl och life aquatic, tittade på den tills vi somnade. skedade *wow!!!!!!!!!!!!!!!!!! de va sjukt!!!!* och levde i en dröm. amanda åkte till göteborg. jag blev galen. allt utvecklades. jag åkte till amanda över en helg. vi träffades. vi blev mer kära och nu är vi ett par och det är fantastiskt. hon är anledningen till att jag bara har 7 dagar kvar i den här staden. eller antagligen hade jag flyttat någon annanstans annars. sommaren fortsatte, allt var kul. allt hände. vi gjorde saker och allt tog slut (inte amanda, men hon är i göteborg, men resten av livet).

sen kom nu
dennis blev utbytt mot ingen. jag går och lägger mig mellan 20-22 varje kväll. jag rakar mig inte, jag diskar inte och jag städar inte. jag bara väntar, varje dag. på att flytta. ser ljusare tider. jag ska flytta in i en jättestor lokal med linn (som jag bodde i göteborg med förut) och amanda. jag är jätteglad men samtidigt som jag väntar vill jag dö. men blir bättre och bättre för varje dag (kanske för att jag går och lägger mig innan jag hinner bli ledsen). 6,5 arbetsdagar kvar till arbetslöshet! tillsvidaresemester!!!

haha mitt 2008 i stora drag.
HUR HAR DITT 2008 VARIT HITTILS????????????????????????????????????

shit va meningslöst och dåligt

08-09-25 08:45

fierce
fashion
fantastic
fabulous

08-09-24 15:15


bara en timme å fyrtiofem minuter kvar på jobbet nu!!!!!!!!!!!!!! +7 dagar till

08-09-24 11:12jag läste på klangs blogg att det är trendigt med djur. helvete vad jag är grym på trender *nu kommer jag få många besökare!!* *modebloggare2000!!!!!!*

08-09-24 10:33


panter


vit tiger


vit lejon


jaguar


liger


tiger


lejon


leopon


lijagulep (congolese spotted lion)


pumapard


puma


tigon


cheetah

08-09-24 09:28

haha ååh igår blev jag så glad när jag tänkte på en sak som min syster julia brukar göra så jag blev tårögd och skrattade högt!!!!!!!
när man ska skåla ni vet med glasen ba *skål* brukar hon säga hundskål!!!!!!!! HUNDSKÅÅÅL!!!
så himla fin hahaha, hon är en fin raring. här har hon ätit glas när hon egentligen skulle sova, *busig*


08-09-23 20:21


MADE BY PALLE
(WIMANS BABY)

08-09-23 19:55


FAN VA JA ELSKAR JUN TAKAHASHI
*VILL ATT HAN SKA VA MIN STOREBROR :P :P*

08-09-23 19:49


50 YEARS AGO
50 YEARS FROM NOW

08-09-23 19:43


amanda när ja pusser dig så känner ja mig såhär *tihi3000*

08-09-23 19:40


JA BA: SHIT KOLLA!!!!!!!!!
*THIS'LL MAKE 'EM WOW*

08-09-23 19:36


my nigga

08-09-22 15:18


DEN 5:E OKTOBER SKA JAG FÖRSÖKA ÅKA SISTA MINUTEN FLYGPLAN FRÅN BROMMA FLYGPLATS
VAD SKA DU GÖRA DEN 5:E OKTOBER?

08-09-22 13:12

åå asså daniel sa nyss typ den smartaste idén någonsin!
"tänk att ha ett hus på den bron, med balkong, kunde sitta ute å röka å dricka vin i solnedgången å kolla på vattne"
(GULLMARSPLAN - SKANSTULL-BRON)


08-09-22 12:59

alltså alla andra som är tuffa bloggare som jag: läser era föräldrar också eran blogg?
alltså, ni fattar inte hur mycket det håller mig tillbaka.
jag har ett ställe där jag skriver allt och så har jag den här bloggen. tänk om jag kunde skriva allt i den här bloggen. då skulle jag vinna!! jag skulle va bäst i världen, bästa bloggen in da universe. förlåt mama och pappa men jag kan ju inte berätta för er om alla hemska saker jag gör, som typ att tatuera mig, ja, jag har en tatuering på rumpan!! jag är en hemsk son men det gör inget för det är kul så jag tänker inte säga förlåt!!!!! haha *tuff*

08-09-22 12:51just nu sitter jag och tänker vad jag ska skriva på min blogg

08-09-22 11:11

jag lyssnar på carla bruni och tycker att det låter fint, svänger lagom
så skulle jag söka på bilder på google så kom det bara snuskbilder typ.. fyy

08-09-22 10:43

ställen jag vill vara på istället för på mitt jobb just nu:

- i soffan framför tvn i vardagsrummet i mamma och pappas hus i umeå
- i amandas säng
- på något av de sju haven med joar samtidigt som jag kryssar av ett av mina mål med livet, segla de sju haven med joar
- hemma hos torkel (i umeå) på i köket, vardagsrummet eller balkongen
- i kakans kök
- i oskars lägenhet
- i ett hotellrum högt upp i någon höstig och stor stad
- på kolmården
- på junsele djurpark
- i eric asplunds vardagsrum med bob päronsaft
- i köket hemma hos linn på friskväderstorget
- i en bil med mina vänner
- i bores mammas hus
- på charterresa med amanda

08-09-22 09:25

jag känner för att göra en lista med saker som jag gillar, jag brukar göra såna ibland, dom blir ganska lika.

- asfalt
- gråa huvtröjor
- tighta byxor
- strumpor
- bokstäver
- små lappar
- när amanda skriver IRL
- när amanda skriver PÅ WEBBEN
- havet
- pengar
- stora platta ytor
- fint golv
- golvet/mattan hos amandas farbror
- att ha det städat
- ica maxi i umeå
- bron till gullmarsplan från skanstull
- bron från alvik till kristineberg
- alla broar man åker över när man åker buss till värmdö
- friskväderstorget
- skor
- hiphop
- antony
- vatten
- tatueringar


jag känner att jag behöver ett tema, annars kan man ju go on forever.
tips?

XO XO PILLESNOPP!!!!!!


08-09-20 19:51


åååå vill med

08-09-20 19:25


förmodlgieN VÄÄÄRLDENS
BÄSTA
YOUTUBE
VIDEO


VÄÄÄRLDENS BÄSTA

08-09-20 18:25


älskar han till höger så himla mycket!!

08-09-20 18:14


du o ja älskling

08-09-20 15:35


såhär ser jag ut idag

08-09-20 13:46


I ADORE

08-09-20 13:44


08-09-18 13:01


hahaha det där är min syster, hon till höger
vilken jävla fjortis hon har blivit hahahhaha

08-09-18 10:26

TIPS:

igår när jag skulle sova så gjorde jag såhär istället
jag sprutade parfym överallt
tog mig på min ipod
och hoppade jättelänge i sängen

det var helt härligt!!!!!!!!!!! sen sov jag som ett barn

08-09-18 09:27


BETTER THAN BELONY

08-09-17 13:33


08-09-17 13:27


jag vill också jättegärna åka på en sällskapsresa

08-09-17 13:22


TACK ERIC ASPLUND FÖR ATT JAG FICK LÅNA PENGAR AV DIG!!!!!

08-09-17 10:05


08-09-17 09:16

amanda ska inte du berätte för mig hur de gick på arbetsintervjun? för sånt brukar flickevänner göra tror jag

08-09-16 09:11


tjejor

08-09-15 17:01


08-09-14 22:13


08-09-14 22:12


undercover wow

08-09-14 21:04


08-09-12 13:27


08-09-12 11:57


TJEJER PÅ HÖGER SIDA AV BILDEN

08-09-12 09:43


bengen trålar

08-09-11 22:03

jag blir arg på er dåliga jävla äckel fans!!!!
varför frågar ni nte vad jag jobbar med när ni ser mina jobbkort???

*hatar er!!!!!!!!*

08-09-11 20:11


08-09-11 11:52


hahahaha

08-09-11 11:34


08-09-10 14:48


haha nu har jag också blivit ritad, är jag en i gänget nu?
snälla!! vill va *top blogger*

*tACK sUPerSöTA SNÄLLa RAra killen på g som jag inte kommer ihåg vad du hette*

08-09-10 14:45


08-09-10 14:44


08-09-10 09:58


hahaha mitt kort på jobbet
fy fan vad flottig kille

08-09-09 13:41


08-09-09 13:41


08-09-09 12:23


WE'RE BACK BITCHES!!!!!!!!!!!!!!!!!!

08-09-09 12:22


WOW TOMMY, YOU'RE GOOD!!!!

08-09-09 11:46


08-09-09 10:02


*mainstreamosaurie*

08-09-09 10:01


08-09-09 09:40


08-09-09 09:40


08-09-09 09:39


08-09-09 09:39


08-09-09 09:39


08-09-09 09:37


08-09-08 18:42

TOP 3 PRECIOUSAST

1.


2.


3.

08-09-08 13:06


08-09-08 13:05


08-09-08 11:48


08-09-08 11:42


08-09-08 10:12


08-09-08 09:08


TAKE ME BACK TO YOUR HOUSE

08-09-08 09:06


jag chattar me min tjej o nitar min jacka förut en gång :P

08-09-08 09:04


08-09-05 12:50

mina damer o herrar jag var om något så fasansfullt igår så jag kunde knappt tro min egen själ!
jag satt i badkaret och vilade och luktade på tvålens ljuva aromer, sen så var jag ju klar efter en stund så klart, ren som en fisk.
kliver ur badkaret och rakt ner i en pöl vatten, vad i sjutton gubbar tänkte jag. hela badrummet fullt med vatten attans tänkte jag, det där förbaskade avloppet igen!!! sen så ser jag hur det bara forsar(!!!!!!!!) vatten ut ur badrummet ut i hallen jag bara nej för sjutton gubbar attans!! vad ska jag ta mig till!!! springer ut å hysteriar en liten stund å ser att vattnet har tagit sig genom hela vardagsrummet så det är blött som fasen i hela hemmet!!! vad ska jag göra!!!!!!! översvämning!!!!!!!! plaskar runt i cirklar tills jag kommer på att jag ska ta handdukar, jag slänger upp allt torrt på sängarna å tar handdukar överallt och kläder å allt möjligt för att försöka torka upp havet!!! vrider ur i en hink som var papperskorg innan tills jag typ får kramp i händerna. fy vad jobbigt det var!!!! *förtvivlad* jaha ba jaha. höll på tills det inte gick att torka mer iallafall, då sätter jag mig ner och känner att nu får man faktiskt röka inne. och så är jag helt utmattad så ser jag mig själv sitta naken och röka hahha. jag har sprungit omkring helt naken och vridit ur handdukar vad kul det måste sett ut. helvete var det, helvete. allt är blött nu också, jag har hängt upp på balkongräcket, i badrummet och i diskhon saker, men inget kommer torka för det är typ 3 lager och jag åker bort idag.

min ipod gick sönder också för den låg ju förståss på golvet

johanna jag vet att jag lovade att städa och göra fint men nu är det hundra miljoner gånger värre hemma hejdå

08-09-05 10:43


keepin it live baaaby
red whine in the shiiine lady

haha rimma

08-09-05 10:34


den här dagen träffade jag mama å papa å deras kompisar som bodde granne med skansen, jag ba COOL

08-09-05 10:11


samlat ihop disk så jag kan göra den extravaganta dansen DO THE DISHES

08-09-05 09:59


daniel iinatti och jag


daniel iinatti skrattar

08-09-05 09:48


dennnits

08-09-05 09:32


DÄTS RITE BIIIETCH

08-09-05 09:28


nyinflyttade var vi

08-09-04 13:09


min hand haha röd och vit

08-09-04 10:22


08-09-04 10:21


mhmmm you'd like to have a piece o' diz rite now huh??

08-09-04 10:05det här vvar en bra dag
en cool dag
dennis kom dit 5 timmar efter alla andra och sur var han också
han hade ingen telefon så han kunde inte hitta till oss

08-09-04 10:04


åka trick

08-09-04 09:56


mitt skafferi en gång

08-09-04 09:40

bibis bilder från när vi hade ungdomsgårdshelg hemma i lägenhetenmmm det var kul

08-09-04 09:21

avancerat tänkande på microsoft office communicator:

Mattsson Viktor (Snillebemanning AB) [09:12]:

du har fler kompisar här

Soderberg Richard (Snillebemanning AB) [09:14]:

nae faktiskkt inte

Mattsson Viktor (Snillebemanning AB) [09:15]:

har ja fler

Mattsson Viktor (Snillebemanning AB) [09:15]:

jag e kompis me banar

Soderberg Richard (Snillebemanning AB) [09:15]:

e du

Mattsson Viktor (Snillebemanning AB) [09:15]:

ja

Mattsson Viktor (Snillebemanning AB) [09:15]:

du e bättre kompis med elias

Mattsson Viktor (Snillebemanning AB) [09:16]:

jo du har faktiskt fler


08-09-04 09:17


hahah jag kom på ett skitfult ord nyss varför kommer jag på sånt?

"fashtastic", alltså?!? vad gör jag!!!

08-09-04 09:16


GORGEOUS FEATHERNECKLACES

jag vill inreda min framtid med gorgeous necklaces

08-09-04 09:15


en sida jag hatar som fan är pixbox!! så jävla fult namn, det glider å släpps ut så jävla lätt ur munnen!!! tänk hur mågna som gillar det ordet bara för det, men egentligen så är det skitfult! usch och blä!!!
ge mig sju hav och min wonderwoman nu

08-09-03 14:19


08-09-03 14:09


N.W.A.

08-09-03 14:09


STRAIGHT OUTTA COMPTON

08-09-03 13:22


alltså ja den e allt bra fin alltså

08-09-03 13:21


08-09-03 13:06


crazy catlady

08-09-03 13:00


shit vad jag ser stor ut jämfört me na ha ha

08-09-02 22:42

FLATCHESTED

08-09-02 13:14

alltså det blev fel, det skulle va skitsnyggt me texten och man ser inte håret som var bara i tussar typ!!!!! men: TUFF!!


08-09-02 12:49


hemma hos mig får alla hoppa i sängen!

08-09-02 12:17

den här skickade jag till min chef idag, gud vad det var svårt att formulera meningen så det blev jättedåligt hahaha:

08-09-02 12:08


08-09-02 12:04


08-09-02 12:00


titta titta no hair!!! jag vill ha hår nu igen

08-09-02 10:18


 a.f. vandevorst i think

08-09-02 09:20


ITS EITHER LIKE THIS OR WRAPPED IN VELVET

08-09-02 09:02


vilken tur att någon har skrivit kicki.t@kix-files så fint på alla bilder

08-09-02 08:58


RAF ME UP
BEFORE YOU GO GO

08-09-01 12:12


MENSA AND FAST BELGIAN TECHNO

08-09-01 12:07


MMM ?/? ??/??

08-09-01 12:03


MMM A/W 05/06

08-09-01 11:58


08-09-01 11:57


I JUST CANT GET ENOUGH

08-09-01 11:56


my precious raf

08-09-01 11:55


husse c

08-08-09 10:40

V
VI PASSAR INTE IN DÄR!!!! VI PASSAR INTE IN DÄR!!!!!!

08-09-01 10:15


08-09-01 10:03


08-09.-01 09:47


vitrine 2003

08-09-01 09:36


a d

08-09-01 09:06


bla bla bla lballol

08-09-01 09:05RSS 2.0